سر ازدواج سرگرمی میلادی مهماندار

سر: ازدواج سرگرمی میلادی مهماندار مهمانداران سرگرمی عکس منتخب روز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاست خارجی باید به جای هراس، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان با رشد روز افزون علم را اوج برد / رییس جمهور

    رییس جمهور کشورمان طی سخنانی در اجلاس سران شرکت همکاری اسلامی در حوزه علم و فناوری تاکید کرد که باید به جای هراس از رشد روزافزون علم و فناوری و گریز از آن، قدرت

    باید به جای هراس، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان با رشد روز افزون علم را اوج برد / رییس جمهور

    رییس جمهور : باید به جای هراس، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان با رشد روز افزون علم را اوج برد

    عبارات مهم : اجلاس

    رییس جمهور کشورمان طی سخنانی در اجلاس سران شرکت همکاری اسلامی در حوزه علم و فناوری تاکید کرد که باید به جای هراس از رشد روزافزون علم و فناوری و گریز از آن، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان را اوج برد.

    به گزارش ایسنا، متن این صحبت به شرح ذیل است :

    باید به جای هراس، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان با رشد روز افزون علم را اوج برد / رییس جمهور

    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

    جناب آقای نورسلطان نظربایف؛

    رییس جمهور کشورمان طی سخنانی در اجلاس سران شرکت همکاری اسلامی در حوزه علم و فناوری تاکید کرد که باید به جای هراس از رشد روزافزون علم و فناوری و گریز از آن، قدرت

    رئیس جمهور محترم کشوربرادرقزاقستان ؛

    رؤسای محترم کشورهای اسلامی؛

    دبیرکل محترم،

    باید به جای هراس، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان با رشد روز افزون علم را اوج برد / رییس جمهور

    خانم ها، آقایان!

    در شروع مایلم از میهمان نوازی گرم دولت و ملّت قزاقستان قدردانی، و از جناب آقای نظربایف مدیر جمهور محترم قزاقستان ، بخاطر طرح این ایده و سازماندهی این اجلاس، تقدیر نمایم. امیدوارم این اجلاس که با شعار ” علم، فناوری و نوسازی در دنیا اسلام ” در شهر زیبای آستانه برگزار می شود، در کنار تلاشهای ارزشمند دیگر، باعث ارتقاء همکاری های سازنده، میان کشورهای اسلامی در حوزه های متفاوت گردد.

    رییس جمهور کشورمان طی سخنانی در اجلاس سران شرکت همکاری اسلامی در حوزه علم و فناوری تاکید کرد که باید به جای هراس از رشد روزافزون علم و فناوری و گریز از آن، قدرت

    آقای رئیس!

    همة ما بر این مسأله اتفاقّ نظر داریم که «جهان اسلام» بخشی مهم و مؤثر، در منظومة جهانی هست. و توانمندی، پیشرفت و ثبات آن، مایة توانمندی، پیشرفت و ثبات دنیا خواهد بود. روشن است که در ضعف، عقب ماندگی و از هم گسیختگی دنیا اسلام نیز، صلح پایدار، توسعه همه جانبه و همگرایی مؤثر جهانی ناممکن می شود. بعد همرأیی و همراهی و همکاری ما اعضای دنیا بزرگ اسلام جهت ورود به دنیا توسعه یافته در واقع تلاشی مشترک، جهت ساختن جهانی به دور از جهل، فقر، جنگ و خشونت است.

    باید به جای هراس، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان با رشد روز افزون علم را اوج برد / رییس جمهور

    همکاری در حوزه علم و فناوری هم از آن حیث که نقش پیشران در توسعه بخش های متفاوت اقتصادی را دارد، جهت رشد و همگرائی کشورهای اسلامی تعیین کننده است و هم از آن جهت که با جوانان و دانشگاه ها سر و کار دارد و با ایجاد فضای امید و سازندگی و اشتغال زائی، ریشه های گرایش به افراط و تروریسم را می خشکاند، از اهمیت سیاسی و اجتماعی راهبردی برخوردار است.

    اما متاسفانه امروز بحران های متعددی دنیا اسلام را به چالش کشیده است ،جنایات صهیونیست ها علیه مردم فلسطین، جنایات افراطیون در میانمار علیه مسلمانان روهینگیا، فجایع انسانی گروههای افراطی در سوریه و عراق، استمرار کارها نظامی علیه مردم یمن، نیاز به همبستگی و اتحاد امت اسلامی را، هر وقت دیگر زیاد کرده است.

    هم اندیشی سران کشورهای اسلامی در این عنوان و در این مقطع زمانی، به دوجهت اهمیت خاص دارد: نخست آنکه به باعث تحول عظیمی که عصر ارتباطات، در دسترسی های علمی و همکاری های فناورانه بدون محدودیت های مرزی فراهم آورده هست. و در کنار آن نوآوری های دانشمندان و مخترعانی که از کشورهای آسیائی و آفریقائی برخاسته اند، که سهم و رشد روزافزونی در ثبت اختراعات و تحقیقات علمی را به خود تخصیص داده شده است داده اند. دوم آنکه هدایت و مدیریت «انقلاب چهارم صنعتی» که انقلاب فناوری و دگرگونی بنیادین در رابطه نوین انسان و هوش مصنوعی و مناسبات انسان ها در ساختارهای تازه اجتماعی هست، نیازمند فرهنگی است که از قدرت جذب عنصرهای متغیر فناوری و محیط برخوردار باشد و همچون تمدن اسلامی با کسب علم و تجربه از تمدن های دیگر بشری، همگرائی و هم افزائی را ، در میان خانواده بزرگ بشری سامان دهد.

    دیروزِ دنیا اسلام، دوران شکوفایی علمی، فرهنگی و تمدنی بود، آیا نمی شود که امروز آن نیز به سوی نوآوری، خلاقیت و رشد برود و در کنار عقلانیت و اخلاق، جهانی عاری از خشونت و افراطی گری را خلق کند؟

    خانم ها، آقایان!

    من افتخار نمایندگی ملّتی را دارم که در دو دوره تمدنی پیش از اسلام، و بعد از اسلام از پرچمداران علم و فرهنگ در تاریخ بشری بوده هست. کشور عزیزمان ایران در دوره هخامنشی و ساسانی، مهد پرورش علم و فرهنگ، و پایگاه گسترش دانش و ادب و مدیریت در دنیا بود. روح ایرانی با ایجاد محیط سیاسی و اجتماعی مبتنی بر اخلاق و حقوق انسانی، زمینه جذب دانشوران و تاجران و معماران از سراسر دنیا را فراهم آورد و بستر آفرینش جلوه های درخشان تمدن بشری در تخت جمشید و گنجینه علوم و فنون در کتابخانه های آسیا را بنا نهاد.

    با درخشش خورشید اسلام نیز، جامعه ایرانی که به استقبال خبر آسمانی آزادی و عدالت شتافته بود، جهشی نو شروع کرد. در این دوره پرشکوه، ایرانیان در کنار دیگر مسلمانان، نه فقط از سرچشمه معرفتی وحی بهره گرفتند، بلکه به تشویق آموزه های دینی، هم به تدبّر و تعقّل پرداختند،و هم از تجارب گوناگون بشری آموختند.

    مسلمانان با درس آموزی از قرآن کریم و آموزه های پیامبر اسلام از شروع شکل گیری تمدن اسلامی، به فراگیری علوم متفاوت از سراسر دنیا روی آوردند. آنچه در این دوره پیشرفتهای مادی را جهت آنان فراهم کرد در واقع همان روحیۀ تساهل و رواداری منبعث از اموزش صریح دین بود که جایگزین تعصبات گذشته شده است بود.

    یکی از مظاهر این تسامح و رواداری در دنیا اسلام، آزادی و آسایش پیروان دیگر ادیان در جامعۀ اسلامی بود که این سعۀ صدر و تسامح نه تنها مناظرات دینی و اعتقادی را در قلمرو اسلام ممکن ساخت بلکه موجبات تعامل و همکاری پیروان سایر ادیان با مسلمانان در تـوسعه و بسط تمدن انسانی و تـرجمه و انتقال دانشهای تمدنهای دیگر

    به زبان عربی که زبان رسمی علم در آن سرنوشت بود گردید. و به تدریج تمدن اسلامی وارث و معمار فرهنگ قدیم شرق و غرب شد نه تقلید کنندۀ صرف از فرهنگهای سابق، که تکمیل کننده آنها شد.

    تمدن اسلامی با این رویکرد و روحیه بود که به چنان شکوفایی و بالندگی رسید که در علوم متفاوت مانند پزشکی، داروسازی، نجوم، ریاضیات، فیزیک، شیمی، جغرافیا، فلسفه و کلام، عرفان، ادبیات و هنر سرآمد سرنوشت خویش شد و در بعضی از این علوم، اروپا را از قرون وسطی تا قرن شانزدهم میلادی وامدار خویش ساخت.

    اما واقعیت تلخ آن است که این دوره شکوفائی و پیشرفت، استمرار نیافت و جامعه اسلامی در چند قرن اخیر از حرکت و زایندگی باز ایستاد و در مواجهه با فرهنگ غربی در مسابقه علم و فناوری عقب ماند. تمدن اسلامی از هنگامی که به رکود و انحطاط دچار شد که در دل آن، تعصبات قومی و محلی پدید آمد و وحدت و تسامحی که در آن بود از بین رفت. تقسیم علم به مذموم و محمود در شروع قرن ششم از موجبات شروع افول تمدن اسلامی شد و حملۀ مغول به این افول سرعت بیشتری بخشید. رخوت و سستی مسلمانان در سَده های اخیر، نه تنها آنان را از ادامه پیشرفت بازداشت، بلکه از حفظ آنچه خود داشتند نیز بازماندند. درواقع دو عامل، این حرکت رشد و پیشرفت تمدن نوین اسلامی را کُند و گاه متوقف کرد. یکی قرین شدن رشد علمی و فناوری در غرب با کارها سیطره جویانة سیاسی و فرهنگی  حاکمان غربی، و دیگر ضعف حاکمان در کشورهای مسلمان و خودباختگی بعضی از نخبگان در سرزمین های اسلامی.

    امروز، بار دیگر امّت اسلامی در مواجهه با مرحله نوینی از جهش در تمدّن بشری و در آستانه تحولات عظیم اقتصاد دانش بنیان، با یک گزینش تاریخی روبرو هست. گزینش میان “رویکرد فعّال و اصیل و همکاری جویانه”، که با حفظ اصالتهای فرهنگی در تعاملی سازنده از تجارب و دستاوردهای دیگران نیز بهره می گیرد، و یا “رویکرد منفعلانه” ای که در طرف افراط به انزوا، و در طرف تفریط، باخود باختگی منتهی می شود.

    باید به جای هراس از رشد روزافزون علم و فناوری و گریز از آن، قدرت گزینش و انطباق جوامع مسلمان را اوج برد. بااهمیت ترین ضرورت های توسعة علوم و فنون تازه جهت ما ایجاد شرایط مطمئن سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصاد جهت جذب و هضم آنهاست. به علم و فناوری اکتفا نکنیم، راهبردها و راهکارهای دستیابی به آنها را بیابیم.

    آقای رئیس، زن ها، مردها !

    ما کشورهای اسلامی، جهت اینکه صاحب علم و فن شویم باید هم جوامع خود را در درون جهت این کار توانمند کنیم و هم در منظومة کشورهای اسلامی تحرکی نو در این زمینه به وجود آوریم.

    هریک از ما در کشورهای خود با دغدغه و دلسوزی، به پرسش بزرگ رابطه علم و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی اندیشیده ایم و اینک که عزم آن داریم که با ایجاد فضای همکاری، گامهای یکدیگر را قوت بخشیم نخستین قدم، اطلاع از تجارب یکدیگر و بهره مندی از دستاوردهای این خانواده بزرگ اسلامی است.جمهوری اسلامی در ده سال اخیر، شاهد دستاوردهای مهمی در حوزه علم، فناوری و نوآوری بوده هست. در 5 سال اخیر، رتبه کشور عزیزمان ایران در تولید مقالات علمی از 34 به 16 ارتقا یافته هست. 1100 دانشگاه در کشور عزیزمان ایران تعداد افراد دارای تحصیلات دانشگاهی را از 2 میلیون و 400 هزارنفر به 4 میلیون و 800 هزار نفر رسانده هست. و کشور عزیزمان ایران را درمیان 5 کشور دارای بیشترین دانش آموخته مهندسی قرار داده است.

    مشارکت کشور عزیزمان ایران در توسعه فناوری های تازه مانند بیو، نانو، علوم شناختی،انرژی های تجدیدپذیر،هوافضا، میکروالکترونیک و سلول های بنیادی به طور شایان توجهی زیاد کردن یافته هست. سیاست فعال دولت در حمایت از شرکت های دانش بنیان به تکوین و رشد هزاران شرکت در حوزه فناوری های تازه انجامیده است و صادرات محصولات با فناوری میانگین و اوج در کشور عزیزمان ایران از 5/1 میلیارد دلار به 1/12 میلیارد دلار جهش پیدا کرده که تأثیر مهمی در مثبت شدن تراز تجاری کشور، ایفا نموده هست. سیاست ما برآن است که علیرغم وجود وسیعترین منابع غنی نفت و گاز در کشور، از اقتصاد مبتنی بر منابع طبیعی، به سمت اقتصاد مبتنی بر بهره وری و نوآوری حرکت نماییم.

    با چنین ظرفیت هایی است که به نام جمهوری اسلامی می گویم ما جهت صلح، جهت همزیستی، جهت همکاری هرچه زیاد با شما دولت های دوست و برادر به این اجلاس آمده ایم.

    ما آمده ایم که بگوئیم می توانیم و باید به نام علم و فناوری و به اتکای دیپلماسی علمی، زمینه های یکسان جهت توانمندی هرچه زیاد و ایجاد ظرفیت های مکملّ در دنیا اسلام را دنبال کنیم.

    آقای مدیر !

    ورود قدرتمندانه کشورهای اسلامی به فضای مسابقه و همکاری در عرصه دانش و فناوری های نوین، و نقش آفرینی سازنده در شکل گیری آینده مناسبات ثروت و قدرت جامعه جهانی، نیازمند سیاستگزاری و اولویت بندی در سطح ملّی و فراملّی هست. اولویت های دوازده گانه ای که در سند برنامه 2026 در این اجلاس فراهم شده است هست، نکات مهمی را مورد توجه قرار داده هست. در این میان توجه به “عامل انسانی و سرمایه اجتماعی” نقش محوری دارد. مردم، مهمترین سرمایه های ما هستند. آنها باید ببینند که دستاورد سرمایه گذاری ما در علم و فناوری، به بهره مندی آنها و ریشه کنی فقر و اصلاح وضع سلامت و رفاه آنان می انجامد.

    آقای رئیس، سران محترم کشورها، زن ها، مردها !

    این اجلاس ظرفیت آن را دارد که به نقطه عطفی در تاریخ همکاری های علمی دنیا اسلام بدل شود.

    بیائیم به دور از تفرقه افکنی های دشمن های اسلام و قدرت های جنگ طلب که نفع خود را در دوری ما از همدیگر می بینند، عرصه هایی نو جهت همکاری های علمی و فناورانه و جهت نوسازی هرچه زیاد کشورها باز کنیم. فضاهای یکسان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را در دنیا اسلام تا آنجا که می توانیم توسعة دهیم.

    در پایان، به نام ملت بزرگ ایران، آمادگی جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران با همه کشورها و ملّتهای اسلامی را جهت همکاری همه جانبه در عرصه علم و فناوری و نوآوری اعلام می کنم.

    یقیین داشته باشیم که هر گام ما جهت همگرایی و همسویی، بی شک یاری خداوند را هم در پی خواهد داشت که نویدمان داده است:

    إن تنصروالله ینصرکم و یثبّت اقدامکم.

    والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته4

    واژه های کلیدی: اجلاس | اسلام | ایران | اسلامی | همکاری | ایرانی | فناوری | ایرانیان | علم و فناوری | جامعه اسلامی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار