رییس شرکت دامپزشکی توزیع مرغ مرده در کارخانههای فرآوری را به شدت تکذیب کرد و گفت: بهتر است به جای تبدیل ضایعات گوشت قرمز و گوشت مرغ به محصولاتی که ارزش افزوده
پای مرغ های مرده به کارخانه های فرآورده های گوشتی باز شد؟
عبارات مهم : تبدیل
به گزارش ایسنا، علیرضا رفیعی پور در حاشیه دومین نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته اظهار کرد: توزیع مرغ مرده در کارخانه های فرآوری به شدت تکذیب می شود، آیا که مرغ از وقت تولید تا زمانی که وارد تناوب کشتار می شود به وسیله ناظران شرعی و دامپزشکان مورد نظارت قرار می گیرند، بنابراین چنین مساله ای به هیچ وجه صحت ندارد.
پای مرغهای مرده به کارخانههای فرآوردههای گوشتی باز شد؟
وی همچنین در خصوص استفاده از خمیرمرغ در فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، ادامه داد: در گوشت قرمز و گوشت مرغ ضایعات قابل توجهی وجود دارد که خوراکی و غیرخوراکی هستند و میزان آن در گوشت قرمز به ۱۲ درصد و در گوشت مرغ به ۸۸ درصد می رسد و متاسفانه ما آن را هدر می دهیم یا به پودر گوشت که ارزش افزوده چندانی ندارد تبدیل می کنیم.
رییس شرکت دامپزشکی بیان کرد: اگر بتوانیم این ضایعات را به ضایعات خوراکی مانند خمیرمرغ تبدیل کنیم ارزش افزوده بالاتری دارد و از نظر سلامت نیز هیچ مشکلی نیست، آیا که استانداردهای ملی ما دقیقا با پیشرفته ترین کشورهای اروپایی و حتی FDA آمریکا مطابقت دارد.
رییس شرکت دامپزشکی توزیع مرغ مرده در کارخانههای فرآوری را به شدت تکذیب کرد و گفت: بهتر است به جای تبدیل ضایعات گوشت قرمز و گوشت مرغ به محصولاتی که ارزش افزوده
رفیعی پور با بیان این که وظیفه شرکت دامپزشکی تایید سلامت محصولات پروتئینی است راجع به صادرات غذای حلال نیز عنوان کرد: در پی جلساتی که با شرکت استاندارد داشتیم مقرر شد تا از این به بعد وزارت جهاد کشاورزی (حوزه نمایندگی ولی فقیه) و شرکت استاندارد به این مساله ورود کنند تا شرکت های ایرانی که پیش از این مجبور بودند برند حلال خود را از کشورهایی مانند ترکیه و مالزی دریافت کنند، آن را از داخل و از طریق این دستگاه ها بگیرند.
واژه های کلیدی: تبدیل | ضایعات | محصولات | کارخانه | دامپزشکی | اخبار اقتصادی و بازرگانی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...